
Kongresu Szefów Kuchni pod hasłem #ogródek2020
W dniu 16 czerwca odbędzie się wirtualna specjalna edycja Forum Branży Eventowej połączona ze specjalną edycją Kongresu Szefów Kuchni pod hasłem #ogródek2020. Cztery tematy przewodnie spotkania on-line to:
1. Idź w plener.
2. Przenieś się do ogródka.
3. Działaj w digitalu.
4. Zadbaj o wynosy.
W programie:
✅Anna Nowakowska – Nie odwołuj, przenieś się w plener.
✅Jarosław Dumanowski – Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.
✅Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński – Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.
✅Anna Dębska - 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
✅Agnieszka Chaber – Działaj w digitalu: jak przygotować się do nagrań online by uniknąć głownych grzechów i wyróżnić się jakością?
W wydarzeniu udział wziąć może każdy szef kuchni, zastępca szefa kuchni, właściciel lub menedżer restauracji, który zarejestruje swój udział na stronie: https://evenea.pl/pl/wydarzenie/ogrodek2020.
1. Idź w plener.
2. Przenieś się do ogródka.
3. Działaj w digitalu.
4. Zadbaj o wynosy.
W programie:
✅Anna Nowakowska – Nie odwołuj, przenieś się w plener.
✅Jarosław Dumanowski – Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.
✅Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński – Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.
✅Anna Dębska - 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
✅Agnieszka Chaber – Działaj w digitalu: jak przygotować się do nagrań online by uniknąć głownych grzechów i wyróżnić się jakością?
W wydarzeniu udział wziąć może każdy szef kuchni, zastępca szefa kuchni, właściciel lub menedżer restauracji, który zarejestruje swój udział na stronie: https://evenea.pl/pl/wydarzenie/ogrodek2020.
2020-06-03